21 dagar till klarhet

Datum:

31 augusti - 20 september

Adress:

Online via kursplattform och mejl, möjlighet att vara med i sluten Facebook-grupp

21 dagar till riktning och klarhet

21 DAGAR TILL RIKTNING OCH KLARHET
Höstkickoff med daglig meditation och reflektion
31 augusti – 20 september, 2020

Välkommen till 21 dagar där du får ta tillvara den känsla av nystart som hösten innebär. Du får möjlighet att skapa utrymme för dig själv för att lyssna inåt och känna efter vad du verkligen längtar efter att manifestera hösten 2020 och framåt.

Varje vecka arbetar du med frågor kopplade till följande teman:

Vecka 1: Hur vill du leva ditt liv? – Skapa din vision för framtiden
Vecka 2: Varför lever du inte som du vill? – Identifiera utmaningar och släpp taget om det som hindrar dig
Vecka 3: Vad vill du ändra för att leva det liv du önskar? – Bjud in hållbara vanor och rutiner

Du får tillgång till en kursportal där du inför varje vecka får en introduktionsfilm till veckans tema och en ny meditation att göra dagligen på den tid som passar bäst för dig. Varje vardagsmorgon får du ett mejl med en fråga som du reflekterar över en kort stund efter din meditation. Total tid du lägger varje dag kan vara så lite som tio minuter, men det kommer göra stor skillnad!

Du får också tillgång till en sluten grupp på Facebook där du kan dela med dig av din upplevelse, inspireras, ställa frågor och bli peppad och stöttad av andra. En gång i veckan sänder jag live i gruppen och svarar på frågor. Du kan vara med på livesändningen eller titta i efterhand på en tid som passar för dig.

PRIS:
297 kronor för tre veckor

BOKA:
Mejla din anmälan till info@holibeyoga.se och swisha 297 kronor till 123 08 11 828 så får du kvitto och instruktioner till din mejl. Du kan också boka med betalkort HÄR.

LEDARE
Ulrika Liard Wedin är Yoga Alliance-certifierad yoga- och meditationslärare utbildad i Sverige och Indien, doula, grundare till HoliBeYoga i Höör och medskapare på Infinite Yoga Malmö. Hon har undervisat yoga och meditation sedan 2013 och arbetar bland annat med att använda yogans redskap för att skapa tillåtande och tillit, möta utmaningar i livet och öppna upp för nya möjligheter. Ulrika är utbildad i förändringskommunikation och coachande kommunikation och går ett mentorskapsprogram för att bli certifierad Belly2Belly-facilitator. För Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och hennes undervisning genomsyras av det öppna hjärtats energi. Sin kraft och inspiration hämtar hon från naturen och från ashramet Gobind Sadan. Ulrika har de senaste tio åren själv utforskat kraften i att ha en daglig meditations- och reflektionspraktik och det har på så många sätt förändrat hela hennes liv!

För extra inspiration inför kursen får du gärna ladda ner Ulrikas gratis ”Guide till daglig meditation” som du hittar HÄR.

Varm välkommen ♥

VARFÖR MEDITERA OCH REFLEKTERA VARJE DAG?
Det finns mycket forskning som visar på en mängd positiva effekter med daglig meditation och reflektion, och att så lite som fem till tio minuter per dag gör skillnad. Meditation kan minska stress och ångest, ge bättre både mental och fysisk hälsa, stärka vår förmåga att möta smärta och utmaningar samt öka vår kreativitet och vårt fokus. En daglig stunds reflektion gör det möjligt för dig att varje dag lyssna inåt och leva mer i linje med det som är sant och viktigt för dig. Genom att skapa ett utrymme för DIG öppnar du upp för en större kontakt med det som verkligen är ditt sanna jag, en starkare upplevelse av mening i livet och ökad tillit.