Belly2Belly

Datum:

Mejla info@holibeyoga.se för information om kommande workshoppar

Adress:

HoliBeYoga, Maglasätevägen 1 C, Höör

Kostnad:

290 kronor för tre timmars workshop. 1200 kronor för 90 minuter parsession eller privat session.

Belly2Belly partnermeditation

Varmt välkommen att utforska magin i Belly2Belly! Detta är en enkel, men otroligt djupgående meditationsteknik som görs tillsammans med en partner. Läs gärna mer på www.belly2belly.org.

Belly2Belly är en kraftfull andnings- och ljudningsmeditation som vi gör två och två, men det är inte specifikt för par utan vi kommer under en workshop att bjudas in att göra övningar med olika personer. Det handlar inte om sexualitet utan om en djup och äkta intimitet där vi möter varandra, men framför allt möter oss själva. Beroende på hur vi väljer att göra övningarna kan vi utöva Belly2Belly med såväl partners, vänner, kollegor och våra barn. När du gör Belly2Belly i grupp kan du få en djup upplevelse av att vara uppkopplad till hela gruppen och egentligen till allt, en upplevelse av Oneness.

Tekniken kan också användas i privata sessioner av par som vill utforska detta enbart med varandra, och även individuella sessioner (dessa skiljer sig dock lite då guidningen sker sittande bredvid och den eventuella beröringen framför allt handlar om att mina händer läggs på kroppen). Men även här använder vi andetaget, ljudning och upplevelsen av närhet som ett sätt att förflytta oss ner i våra kroppar och fullt ut vara närvarande till allt det vi kan uppleva i den kontakten.

Workshopparna och sessionerna leds av Ulrika Liard Wedin som i augusti 2019 gick en veckas facilitator training med David Cates, som utvecklat tekniken, och Buster Rådvik och Rachel Richards, som leder det mentorsprogram som är en del i att bli certifierad facilitator. Läs mer om Ulrika HÄR.

För frågor och bokning av workshoppar, parsessioner och privata sessioner mejla info@holibeyoga.se. Du kan också boka en parsession via Boka Direkt. Sessionerna kan hållas hos HoliBeYoga i Höör eller online.

Belly2Belly