HoliBeMe Holistic Being Journey

Datum:

19 oktober - 13 december, 2020

HoliBeMe – Holistic Being Journey – åtta veckors transformerande onlinekurs

HoliBeMe – Lev i din fulla kraft
Följ med på en åtta veckors transformerande resa till ett helare liv – med yoga, meditation och redskap för holistisk hälsa.

Onlinekurs: 19 oktober – 13 december, 2020 med Ulrika Liard Wedin

Den här onlinekursen vänder sig till dig som längtar efter att känna mer glädje, kraft, balans och fokus i livet, samtidigt som du får lära dig mer om yoga, meditation och olika redskap för holistisk hälsa. Kanske känner du dig idag ofta känner dig stressad, låg på energi och utan tydlig riktning?

Även du som känner en längtan att föra in mer vanor, rutiner och ritualer som stödjer ditt välmående och din hälsa kommer att ha stor glädje av kursen. Tillsammans tar vi varje vecka små steg inom viktiga områden som gör att du efter åtta veckor har byggt upp ett helt nytt sätt att leva ditt liv – i kontakt med din fulla kraft.

HoliBe är en förkortning av Holistic Being, och det är just upplevelsen av att vara en hel varelse, där alla delar av dig får plats, som vi genom kursen vill komma i större kontakt med.

I kursen vägleds du steg för steg genom en process där du med minsta möjliga ansträngning och motstånd får möjlighet att föra in nya vanorna och skapa ett nytt sätt att leva ditt liv. Alla stegen för dig i riktning mot en närmre kontakt med det som verkligen känns sant och rätt för dig.

Du får möjlighet att höra din inre röst mycket tydligare och redskap för att lära dig lita på den. Du får också skapa vanor, rutiner och ritualer som gör det möjligt för dig att fortsätta den här resan framåt, i resten av ditt liv.

Det kan kännas som mycket innehåll men du får det serverat på ett sätt som gör det lätt för dig att ta det till dig och du får stöd längs med hela vägen! Du kan få stora resultat med så lite tid som 20-30 minuter per dag för att genomföra kursen! En gång i veckan avsätter du lite längre tid, cirka en timme där du jobbar med veckans tema. När du har mer tid och energi att lägga på kursen kan du välja att göra de längre yogapassen, men det är helt upp till dig att välja vad som fungerar i ditt liv.

Du väljer också själv när du gör kursen. Många tycker om att avsätta en liten stund på morgonen och sedan på kvällen. Men passar det bättre för dig att bara göra det på morgonen eller på kvällen, eller vid någon annan tidpunkt på dagen går det precis lika bra. Du har stor frihet att välja vad som känns mest rätt för dig och ändå känna att du är en del av en gemenskap där vi stöttar varandra.

Grundinnehåll, som du varje söndag kväll inför den kommande veckan, får tillgång till i kursportalen:

• Ett yogapass, vi börjar enkelt med ett kort pass och bygger sedan på vecka för vecka – fokus är babysteps, vi vill inte bli överväldigade!
• En meditation – precis som med yogapasset börjar vi enkelt och du som vill kan utöka praktiken vecka för vecka.
• En guidad avslappning.
• En kort inspirationsföreläsningar kring veckans tema.
• En pdf med en övning där du får svara på frågor som gör dig mer medveten om var du själv befinner dig i förhållande till veckans tema och vilka förändringar du önskar bjuda in i ditt liv just nu.

Teman vecka för vecka:

  1. Kroppen, sinnet och själen
  2. Känslorna
  3. Tankarna
  4. Attityd
  5. Hinder
  6. Möjligheter
  7. Vision för ditt största liv
  8. Framtiden

Det handlar inte om att förändra allt över en natt, utan att varje dag ta små steg som efter åtta veckor tillsammans kommer ha skapat en stor transformation. Jag är övertygad om att det är den enda vägen till att skapa en långsiktigt hållbar förändring.

Grunden för allt vi gör i kursen är självkärlek och självmedkänsla, och att du redan duger precis som du är! Att du, just för att du är värdefull och viktig, vill ta hand om dig själva på ett kärleksfullt sätt och skapa förutsättningar för att leva ditt största liv!

Bonuserbjudanden:

• Bonus 1: Veckan innan kursen startar får du tillgång till en mall för att börja kartlägga ditt nuläge. Det hjälper dig att tydligare se vilka områden du framför allt kommer att må bra av att fokusera på och hur du vill att din förändring ska se ut.
• Bonus 2: Tillgång till en sluten Facebook-grupp där vi stöttar varandra och där jag en gång i veckan sänder live och svarar på frågor som kommit upp under veckan.
• Bonus 3: En extra modul som fördjupar din kunskap om hur du vårdar din fysiska kropp på bästa sätt genom kärleksfull näring, glädjefylld rörelse, sömn, vila och återhämtning.

Uppgradering: Du som vill ha extra personlig guidning av mig kan välja att boka till 4 stycken 30-minuters vägledande samtal via Zoom eller Skype (max 10 personer).

Intresseanmälan och frågor: Kursen är öppen för bokning 6-15 oktober. Om du skickar en intresseanmälan till info@holibeyoga.se så får du ett mejl med information när bokningen öppnar.

Om läraren: Ulrika Liard Wedin är Yoga Alliance-certifierad yoga- och meditationslärare utbildad i Sverige och Indien, doula, grundare till HoliBeYoga i Höör samt medskapare på Infinite Yoga Malmö. Hon har undervisat yoga och meditation sedan 2013 och arbetar bland annat med att använda yogans redskap för att skapa tillåtande och tillit, möta utmaningar i livet och öppna upp för möjligheter. Ulrika är också utbildad i förändringskommunikation och coachande kommunikation och går ett mentorskapsprogram för att bli certifierad Belly2Belly-facilitator. För Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och hennes undervisning genomsyras av det öppna hjärtats energi. Sin kraft och inspiration hämtar hon från naturen och från ashramet Gobind Sadan dit hon arrangerar yoga- och meditationsresor.