Möte på djupet

Datum:

Lördagen den 30 mars, kl 10-13

Adress:

Villa Ekeliden, Maglasätevägen 1 C, Höör

Kostnad:

950 kr per par inklusive enklare fika med te och frukt

FULLBOKAD Möte på djupet – en relationskurs för ökad närhet, 30 mars

Längtar ni efter att uppleva större närhet och ökad närvaro i er relation? Efter att mötas på djupet och verkligen se varandra? I vardagen är det lätt att fokus hamnar på allt som ska hinnas med och att vi i all logistik tappar bort både oss själva och varandra. Då är det värdefullt att ge sig själva tid att i lugn och ro landa tillsammans.

Vi använder oss av redskap från yoga och mindfulness, gör mjuka rörelser, sköna andningsövningar och guidade meditationer. Med hjälp av enkla parövningar får ni möjlighet att uppleva närhet och stilla intimitet, och att bygga trygghet och tillit.

Ni får utrymme att känna efter vad ni verkligen längtar efter och dela det med varandra. Tillsammans får ni sätta ord på vad ni behöver, både var och en för sig och gemensamt i er relation.

Många av övningarna vi gör är enkla och kan göras på egen hand hemma för att fortsätta att fördjupa relationen och skapa närhet och intimitet.

DATUM OCH TID
30 mars, kl 10-13

PRIS
Kostnaden är 950 kr per par inklusive fika med frukt och te.
Antalet platser är begränsat.

ANMÄLAN
Anmäl dig till info@holibeyoga.se så får du mer information.

KURSLEDARE
Ulrika Wedin är Yoga Alliance-certifierad yogalärare och grundare till yogastudion HoliBeYoga. Hon har undervisat yoga och meditation i sex år och är vidareutbildad i paryoga, föreläser på MVC, håller förlossningsförberedande parkurser och är som doula med som ett extra stöd under förlossningar. Hon arbetar med att använda yogans redskap för att skapa acceptans och tillit, möta utmaningar i livet och öppna upp för möjligheter. Ulrika arbetar också som hållbarhetskommunikatör och är utbildad i förändringskommunikation och coachande kommunikation.
Det senaste året har Ulrika i sin egen relation utforskat olika redskap för ökad närvaro och närhet och fördjupad intimitet.