Redo att föda

Datum:

Lördagen den 23 mars kl 9-12

Adress:

Villa Ekeliden, Maglasätevägen 1 C, Höör

Kostnad:

950 kr per par

Redo att föda – förlossningsförberedande workshop, 23 mars

Under tre timmar får du som födande och din partner/stödperson möjlighet att utforska hur ni tillsammans kan förbereda er på bästa sätt inför den unika upplevelse en förlossning är. Vi går igen en rad olika förlossningsförberedande verktyg och tillsammans får ni möjlighet att skapa en känsla av närhet, trygghet och tillit som gör att ni känner er redo att föda.

INNEHÅLL
• Partnerns roll – hur kan jag vara ett bra stöd?
• Användbara andningstekniker under förlossningen
• Olika massagetekniker för att lindra smärta
• Avslappning och mentalt fokus
• Olika rörelser och positioner under förlossningen

Under kursen övar vi rörelser, andningstekniker, uthållighet och mentalt fokus. Vi går även igenom förlossningsställningar och massagetekniker som partnern kan använda för att stödja under förlossningen. Tillsammans får ni utrymme att prata om era förväntningar inför förlossning och hur partnern/stödpersonen kan stötta.

Kursen ger er också möjlighet att sätta en intention för, och börja göra en plan inför förlossningen. Ta gärna lite extra tid tillsammans direkt efter kursen, till exempel en lunch tillsammans, så att ni kan fortsätta prata och göra planer.

Ta gärna med:
• Papper och penna
• Bekväma kläder som du kan röra dig i
• Om du vill, frukt eller snacks till pausen

Inga tidigare erfarenheter av yoga behövs. Kursen genomförs i liten grupp med max sju par per tillfälle.

DATUM OCH TID
Lördagen den 23 mars kl 9-12

PRIS
950 kr för två personer
Kursen erbjuds även individuellt i ert hem. Priset är då 1500 kr för två timmar.

ANMÄLAN
Anmäl till info@holibeyoga.se så får ni mer information

OM KURSLEDAREN
Ulrika Wedin är huvudansvarig för HoliBeYogas verksamhet och har undervisat yoga sedan 2013. Hon är Yoga Alliance-certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och vidareutbildad i kundaliniyoga och vinyasayoga för gravida och i förlossningsförberedande paryoga, mamma-bebisyoga och barnyoga. Hon är utbildad doula (extra stödperson under förlossningen) genom Din Gravidcoach och medverkar i föräldrautbildningar på MVC. Tillsammans med Johanna Lindberg leder hon den 1-åriga gravidyogalärarutbildningen Infinite Holistic Mama på Infinite Yoga i Malmö.