Datum:

3-5 juli & 14-16 augusti 2020

Adress:

Lillasäte utanför Höör

Kostnad:

Super early bird-pris till 31 mars: 2500 kr Early bird-pris till 30 april: 2700 kr Fullpris: 2900 kr

Retreat i skogen – med yoga, meditation, skogsbad och tid i tystnad

Längtar du efter utrymme att bara vara med allt som är? Att låta ditt andetag bli djupare och tankarna långsammare. Släppa taget om allt görande, stress, krav och prestation och istället bara uppleva det som händer just nu i medveten närvaro.

Välkommen till tre dagar där du får möjlighet att i lugn och ro landa in i dig själv och fylla på med energi och inspiration. Vi tar hjälp av naturens läkande kraft och gör yoga utomhus, vandrar i skogen och samlas kring elden på kvällen. Delar av retreaten är helt i tystnad.

Mitt på dagen fyller vi på med näringsrik vegetarisk mat som vi hjälps åt att laga i en känsla av kärlek och omtanke, och sedan äter utomhus i tystnad.

Du kommer att vägledas genom flera yogapass och guidade meditationer, både i stillhet och rörelse. Vi kommer tillsammans att både vandra och vila i skogen och göra övningar som hjälper oss att öppna upp för naturen och för vårt inre. Du får också eget utrymme att vara i skogen och, om du önskar, tid att skriva ner det som vill komma till dig.

Retreaten hålls i vackra Lillasäte utanför Höör. Du ordnar själv boende, eller kan om du önskar tälta med tillgång till toalett och dusch.

DATUM
3- 5 juli 2020
samt
14-16 augusti 2020

TIDER
Fredag kl 13-17
Lördag kl 9-17, den som vill är sedan välkommen att stanna kvar för en kvällsmeditation vid öppen eld
Söndag, kl 9-13

PRIS
Super early bird-pris till 31 mars: 2500 kr
Early bird-pris till 30 april: 2700 kr
Fullpris: 2900 kr

Retreaten arrangeras två gånger under sommaren 2020. Kanske vill du inleda din sommarledighet på just det här sättet? Kom då första helgen i juli! Kanske vill du istället hitta ett sätt att ta med dig sommarens energi tillbaka till hösten och jobbstarten. Kom då i augusti!

Vill du vara med på båda tillfällena får du 500 kronor i rabatt på det totala priset.

ANMÄLAN OCH FRÅGOR
Skickas till info@holibeyoga.se

KURSLEDARE
Ulrika Liard Wedin är Yoga Alliance-certifierad yoga- och meditationslärare, doula, grundare till HoliBeYoga i Höör och vikarierande studiochef, lärare och medskapare på Infinite Yoga Malmö. Hon har undervisat yoga och meditation sedan 2013 och arbetar bland annat med att använda yogans redskap för att skapa tillåtande och tillit, möta utmaningar i livet och öppna upp för möjligheter. Ulrika är också utbildad i förändringskommunikation och coachande kommunikation och går ett mentorskapsprogram för att bli certifierad Belly2Belly-facilitator. För Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och hennes undervisning genomsyras av det öppna hjärtats energi. Sin kraft och inspiration hämtar hon från naturen, sina nära relationer och från ashramet Gobind Sadan.

PLATS FÖR RETREATET
Retreaten utgår från Ulrikas hem i Lillasäte drygt 3 km väster om Höör. Den mesta tiden kommer vi att tillbringa utomhus i den vackra omgivande naturen med skogar och ängar, men vi lagar mat inomhus och har möjlighet att vid mycket dåligt väder förlägga vissa delar inomhus.