Retreat i skogen

Datum:

14-16 augusti 2020

Adress:

Lillasäte utanför Höör

Kostnad:

2700 kr inkl lunch lördag och söndag samt tillgång till nyttiga snacks alla dagar

Retreat i skogen – med yoga, meditation, skogsbad och tid i tystnad

Längtar du efter utrymme att bara vara med allt som är? Att låta ditt andetag bli djupare och tankarna långsammare. Släppa taget om allt görande, stress, krav och prestation och istället bara uppleva det som händer just nu i medveten närvaro.

Välkommen till tre dagar där du får möjlighet att i lugn och ro landa in i dig själv och fylla på med energi och inspiration. Vi tar hjälp av naturens läkande kraft och gör yoga utomhus, vandrar i skogen och samlas kring elden på kvällen. Delar av retreaten är helt i tystnad.

Mitt på dagen fyller vi på med näringsrik vegetarisk mat som vi hjälps åt att laga i en känsla av kärlek och omtanke, och sedan äter utomhus i tystnad. Du kan också välja att ta med egen mat om du föredrar det.

Du kommer att vägledas genom flera yogapass och guidade meditationer, både i stillhet och rörelse. Vi kommer tillsammans att både vandra och vila i skogen och göra övningar som hjälper oss att öppna upp för naturen och för vårt inre. Du får också eget utrymme att vara i skogen och, om du önskar, tid att skriva ner det som vill komma till dig.

Retreaten hålls i vackra Lillasäte utanför Höör. Du ordnar själv boende, eller kan om du önskar tälta med tillgång till toalett och dusch. Det finns även några rum att hyra här.

DATUM
14-16 augusti 2020

TIDER
Fredag kl 13-17
Lördag kl 9-17, den som vill är sedan välkommen att stanna kvar för en kvällsmeditation vid öppen eld
Söndag, kl 9-13

PRIS
2700 kronor inklusive lunch lördag och söndag samt tillgång till nyttiga snacks alla dagar (meddela eventuella allergier när du anmäler dig).

ANMÄLAN
Skickas till info@holibeyoga.se så får du en faktura, 1000 kronor betalas vid anmälan och resterande senast den 31 juli.

KURSLEDARE
Ulrika Liard Wedin är Yoga Alliance-certifierad yoga- och meditationslärare, doula och grundare till HoliBeYoga i Höör. Hon har undervisat yoga och meditation sedan 2013 och arbetar bland annat med att använda yogans redskap för att skapa tillåtande och tillit, möta utmaningar i livet och öppna upp för möjligheter. Ulrika är också utbildad i förändringskommunikation och coachande kommunikation och går ett mentorskapsprogram för att bli certifierad Belly2Belly-facilitator. För Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och hennes undervisning genomsyras av det öppna hjärtats energi. Sin kraft och inspiration hämtar hon från naturen, sina nära relationer och från ashramet Gobind Sadan.

PLATS FÖR RETREATET
Retreaten utgår från Ulrikas hem i Lillasäte drygt 3 km väster om Höör. Den mesta tiden kommer vi att tillbringa utomhus i den vackra omgivande naturen med skogar och ängar, men vi lagar mat inomhus och har möjlighet att vid dåligt väder förlägga vissa delar inomhus.