Datum:

Söndagen den 1 september kl 15:00-18:00

Adress:

Villa Ekeliden, Maglasätevägen 1 C, Höör

Kostnad:

390 kronor

Skapa din bästa höst – med yoga, vägledning & intentionssättande, 1 september 2019

Den första september samlas vi för att ta tillvara på den känsla av möjlighet till nystart som hösten erbjuder!

Du får möjlighet att landa in i dig själv och fylla på med energi och inspiration. Vi skapar utrymme att lyssna inåt för att känna efter vad vi verkligen längtar efter att manifestera hösten 2019.

Om du var med på workshoppen Skapa ditt 2019 i januari, eller på egen hand satte en intention för året, kan du ta med och utgå från den. Men det går lika bra att komma utan detta och sätta en helt ny intention för hösten.

Du kommer att få uppleva skön yoga som alla kan vara med på, andningsövningar, avslappning och guidad meditation. Du kommer också att få titta på om det finns något som du upplever blockerar dig i ditt liv just nu, och hur du kan släppa taget om den känslan och istället skapa utrymme för det du vill bjuda in.

Du får sätta en intention för hösten 2019 och skapa en vision, i ord eller bild, beroende på vad som känns rätt för dig, som du kan återkomma till under hösten och också arbeta vidare med på egen hand.

Vad längtar du efter hösten 2019?

DATUM OCH TID
1 september, Kl 15-18

PRIS
Kostnaden för workshoppen är 390 kr. Vi bjuder på te.

ANMÄLAN
Anmäl dig till info@holibeyoga.se så får du mer information.

KURSLEDARE
Ulrika Wedin är Yoga Alliance-certifierad yogalärare, grundare till HoliBeYoga och studiochef på Infinite Yoga Malmö. Hon har undervisat yoga och meditation sedan 2013 och arbetar bland annat med att använda yogans redskap för att skapa acceptans och tillit, möta utmaningar i livet och öppna upp för möjligheter. Ulrika är också kommunikationsstrateg och utbildad i förändringskommunikation och coachande kommunikation med många års erfarenhet från ideell och offentlig sektor.