Skapa ditt 2020

Datum:

Lördagen den 4 januari kl 9:00-13:00

Adress:

HoliBeYoga, Villa Ekeliden, Maglasätevägen 1 C, Höör

Kostnad:

490 kronor inklusive fika med te och frukt

Boka nu!:

Skapa ditt 2020 – workshop med yoga, meditation & kreativitet

*** Denna workshop är nu FULLBOKAD! Anmäl dig till reservlistan genom att mejl info@holibeyoga.se***

Välkommen till en halvdag bara för dig där du i lugn och ro får landa in i dig själv och fylla på med energi och inspiration. Du får utrymme att blicka bakåt och se vilka lärdomar du vill ta med dig från året som gått, och tid att lyssna inåt för att känna efter vad du verkligen längtar efter och vill ge dig själv 2020.

Du kommer att få uppleva skön yoga som alla kan vara med på, andningsövningar, avslappning och guidad meditation. Du får titta tillbaka på 2019 och se vilka lärdomar som är värdefulla för dig och på vilket sätt du kan använda dem så de tjänar dig på bästa sätt. Samtidigt som du får hjälp att släppa taget om det du inte längre vill bära med dig så att du kan skapa utrymme för det du istället vill bjuda in.

Du får sätta en kraftfull intention för 2020 och skapa en vision, i ord och/eller bild beroende på vad som känns rätt för dig, som du kan återkomma till under det kommande året och också arbeta vidare med på egen hand.

När vi stannar upp och låter andetaget bli djupare och tankarna långsammare får vi möjlighet att verkligen lyssna inåt och känna efter vad vi vill och vad vi behöver. När vi väl blir medvetna om detta är nästa steg att våga gå vidare och genomföra det som måste till för att bjuda in förändring. Under workshoppen blir du guidad i denna process och får redskap för att fortsätta på egen hand.

Möjligheterna är oändliga. Vad vill du bjuda in i ditt liv 2020?

DATUM OCH TID
4 januari, Kl 9-13

PRIS
Kostnaden för workshoppen är 490 kr inklusive fika med frukt och te.

BOKNING
Du bokar och betalar på den här länken: https://instabook.io/s1/holibeyoga?m=classpacks

FRÅGOR
Hör av dig till info@holibeyoga.se

WORKSHOP-LEDARE
Ulrika Liard Wedin är Yoga Alliance-certifierad yoga- och meditationslärare, grundare till HoliBeYoga och vikarierande studiochef, lärare och medskapare på Infinite Yoga Malmö. Hon har undervisat yoga och meditation sedan 2013 och arbetar bland annat med att använda yogans redskap för att skapa tillåtande och tillit, möta utmaningar i livet och öppna upp för möjligheter. Ulrika är också utbildad i förändringskommunikation och coachande kommunikation.

OM HOLIBEYOGA
HoliBeYoga är en yogastudio i Höör, mitt i Skåne, med fokus på välmående, personlig utveckling och självkärlek. Du hittar oss i Villa Ekeliden vid Tjurasjö i Höör, endast fem minuters promenad från tågstationen. Läs mer om oss på www.holibeyoga.se.