Skapa ditt 2021

Datum:

Valfri tid som passar dig! Workshoppen är tillgänglig fram till den 10 januari.

Adress:

Online

Kostnad:

379 kronor

Skapa ditt 2021 – workshop online med yoga, meditation, guidning och kreativt skapande

Välkommen till tre timmar bara för dig där du i lugn och ro får landa in i dig själv och fylla på med energi och inspiration. Du får utrymme att blicka bakåt och se vilka lärdomar du vill ta med dig från året som gått, och tid att lyssna inåt för att känna efter vad du verkligen längtar efter och vill ge dig själv under 2021.

Året som gått har varit omvälvande år för många av oss med stora förändringar, osäkerhet inför framtiden och oro i världen. I tider som dessa är det extra viktigt att du stannar upp, reflekterar och verkligen känner in dig själv och dina behov.

Lärdomar från året som gått
Vi landar med en liten stunds skön yoga som alla kan vara med på. Du kommer också få ta del av andningsövningar, avslappning och guidad meditation. Du får titta tillbaka på 2020 och se vilka lärdomar som är värdefulla för dig och på vilket sätt du kan använda dem så de tjänar dig på bästa sätt. Samtidigt som du får hjälp att släppa taget om det du inte längre vill bära med dig så att du kan skapa utrymme för det du istället vill bjuda in.

Riktning för det nya året
Du får sätta en kraftfull intention för 2021 och skapa en vision, i ord och/eller bild beroende på vad som känns rätt för dig, som du kan återkomma till under det kommande året och också arbeta vidare med på egen hand.

När du stannar upp och låter andetaget bli djupare och tankarna långsammare får du möjlighet att verkligen lyssna inåt och känna efter vad du vill och vad du behöver. När du väl blir medveten om detta är nästa steg att våga gå vidare och genomföra det som måste till för att bjuda in förändring. Under workshoppen blir du guidad i denna process och får redskap för att fortsätta på egen hand.

Möjligheterna är oändliga. Vad vill du bjuda in i ditt liv 2021?

DATUM OCH TID
När du anmäler dig får du en personlig länk till inspelningen av workshoppen som är giltig fram till den 10 januari. Sedan väljer du själv en dag och en tid som passar för dig!

PLATS
Online via föreläsningsplattformen Demio. Allt du behöver göra är att klicka på länken så startar föreläsningen i din webbläsare.

PRIS
Kostnaden för workshoppen är 379 kr.

BOKNING
Du bokar genom att mejla info@holibeyoga.se och swisha 379 kr till 123 08 11 828.
Föredrar du att betala med kort kan du boka i bokningssystemet som du hittar HÄR

FRÅGOR
Hör av dig till info@holibeyoga.se

WORKSHOP-LEDARE
Ulrika Liard Wedin är Yoga Alliance-certifierad yoga- och meditationslärare och grundare till HoliBeYoga. Hon har undervisat yoga och meditation sedan 2013 och arbetar bland annat med att använda yogans redskap för att skapa tillåtande och tillit, möta utmaningar i livet och öppna upp för möjligheter. Ulrika är också doula samt utbildad i förändringskommunikation och coachande kommunikation och har lett flera onlinekurser med fokus på personlig utveckling och självledarskap. Just nu går hon en utbildning till holistisk livscoach som hon är klar med i januari.