Datum:

Lördagen den 14 september kl 7:00-9:00

Adress:

Villa Ekeliden, Maglasätevägen 1 C, Höör

Kostnad:

Valfri donation

Välkommen på Sadhana, lördagen den 14 september kl 7:00-9:00

Med Susanna Mattsson och Ulrika Liard Wedin

Äntligen är det dags för Sadhana hos HoliBeYoga igen! Vi glädjer oss så mycket åt att få dela kundaliniyogans fina morgontradition med er alla, sjunga rakt ur hjärtat och låta den obegränsade kärleken flöda.

Vi börjar med en timmes yogapass med Ulrika och sedan leder Susanna en timmes mantrameditation med livemusik. Längre ner kan du som är ny läsa mer om hur Sadhana går till!

Plats: HoliBeYoga, Villa Ekeliden, Maglasätevägen 1 C, Höör
Datum: Lördag 14 september
Tid: 7:00-9:00
Kostnad: Valfri donation
Anmäl till: info@holibeyoga.se

Obs! Föranmälan via mejl krävs. Minst fem anmälda för att det ska bli av. När du har anmält dig får du mer detaljerad information om hur sadhana går till och vilka mantran som kommer att sjungas.

Det kostar ingenting att vara med, men om du vill kan du gärna lämna en donation. Alla pengar vi får in när vi håller sadhana går oavkortat till Gobind Sadans arbete med att stävja fattigdom och skapa fred. Gobind Sadan är det indiska ashram som vi reser till varje år och rent konkret kommer era bidrag bland annat att gå till att ge barn från fattiga familjer möjlighet till skolgång och till de hundratals portioner mat som delas ut varje dag.

Du som är nyfiken på att följa med på en gruppresa till Gobind Sadan i februari 2020 är välkommen på ett informationsmöte hos HoliBeYoga den 8 september. Läs mer HÄR.

HUR GÅR SADHANA TILL?
Vi gör ett yogapass på cirka en timme och sedan sju speciella mantrameditationer under 62 minuter. Det går bra att sitta på en stol under meditationen och även att lägga sig ner och vila på mattan en stund om en timma känns som lång tid.

VAD ÄR SADHANA?
Sadhana betyder daglig disciplin eller dagliga övningar, och det är tradition inom Kundaliniyogan att samlas göra detta tillsammans. Traditionellt görs sadhana under de tidiga morgontimmarna (cirka två och en halv timma före soluppgången) när luften sägs vara extra nyttig för kroppen att andas in och världen runt omkring oss är stilla. Vi nöjer oss dock med att börja kl 7:00. Att praktisera sadhana är ett fantastiskt sätt att börja dagen och att ta hand om såväl kropp som sinne på ett respektfullt sätt.

OM SUSANNA OCH ULRIKA
Susanna Mattson har arbetat som yogalärare sedan 2006. Hon brinner för kundaliniyogans rika mantratradition och har oftast med sig gitarren till sina klasser och håller meditationer med livemusik. Att med hjälp av yogans verktyg ge människor möjlighet att växa och skapa kontakt med sitt inre gör henne ständigt lycklig och tacksam. Susanna är baserad i Göteborg där hon undervisar på Yogarummet Majorna och Göteborgs Kundaliniyogacenter.

Ulrika Liard Wedin är huvudansvarig för HoliBeYogas verksamhet, och studiochef på Infinite Yoga Malmö, och har undervisat yoga sedan 2013. Ulrika följer kundaliniyogans tradition, men undervisar intuitivt med fokus på närvaro och energiflöden. Hon ser livet och yogan som en ständig läro- och utvecklingsprocess och brinner för att göra yogan tillgänglig för alla.

För Susanna och Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och klasserna genomsyras av det öppna hjärtats energi. De reser regelbundet till Indien för fördjupning och inspiration.