Durga

Datum:

Söndagen den 7 april kl 18:30-20:30

Adress:

Infinte Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43, Malmö

Kostnad:

290 kr

Yoga- och mantraworkshop i Malmö – Möt dina rädslor, 7 april

Swimming in the Ocean of Love
MÖT DINA RÄDSLOR – OCH HITTA DIN INRE KRAFT
Yoga- och mantraworkshop med Susanna Mattsson och Ulrika Wedin

Vi bär alla på en enorm kraftpotential och inre styrka, men många av oss har tappat kontakten med den. Vi begränsas av våra rädslor och tvivlar på vår förmåga. Att känna rädsla är helt naturligt och kopplat till vår överlevnad. Men många av de rädslor vi bär på, medvetna som omedvetna, saknar verklig grund och blockerar våra möjligheter att leva i tillit och flöde.

I denna workshop möter vi, med hjälp av kraftfull kundaliniyoga, djupgående mantrameditationer, delning och flödesskrivande, de rädslor som står vägen för vår potential och tar kontakt med vår inre kraft.

Den fysiska yogan hjälper oss att landa in i kroppen och låta den tala till oss. Vi får möjlighet att stanna kvar, utan att backa för det som skrämmer, och föra upp det som ligger lagrat i kroppen till ytan. Genom delning sätter vi i ett tryggt och kärleksfullt rum ord på våra känslor och får på så sätt en bättre förståelse för vad vi behöver för att inte längre låta rädslorna begränsa oss.

Under mantrameditationen fokuserar vi på gudinnan Durga. Durga representerar den kosmiska urenergin och är universums moder. Med hjälp av hennes glädjefyllda energi släpper vi taget om det som blockerar oss, tar kontakt med vår egen urkraft och styrka och låter hjärtat leda vägen.

Ju mer vi släpper våra rädslor och övar oss på att leva i tillit, desto större flöde och meningsfullhet får vi möjlighet att uppleva i våra liv, också i svåra tider.
PLATS
Infinte Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43, Malmö

TID OCH PRIS
Söndagen den 7 april kl 18:30-20:30, 290 kr

ANMÄLAN
Anmäl till info@holibeyoga.se så får du mer information

OM LÄRARNA
Susanna Mattson har arbetat som yogalärare sedan 2006. Hon brinner för kundaliniyogans rika mantratradition och undervisar även i mantra på yogalärarutbildningar. Hon har oftast med sig gitarren till sina klasser och håller meditationer med livemusik. Att med hjälp av yogans verktyg ge människor möjlighet att växa och skapa kontakt med sitt inre gör henne ständigt lycklig och tacksam. Susanna undervisar till vardags på Mindful Yoga i Göteborg.

Ulrika Wedin är huvudansvarig för HoliBeYogas verksamhet och har undervisat yoga sedan 2013. Ulrika följer kundaliniyogans tradition, men undervisar intuitivt med fokus på närvaro och energiflöden. Hon ser livet och yogan som en ständig läro- och utvecklingsprocess och brinner för att göra yogan tillgänglig för alla.

För Susanna och Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och klasserna genomsyras av det öppna hjärtats energi. De reser regelbundet till Indien för fördjupning och inspiration.

OM SWIMMING IN THE OCEAN OF LOVE
Susanna och Ulrika reser regelbundet till ashramet Gobind Sadan i Indien för djupgående meditation och hänförande inspiration. Under sina resor och genom meditationen har de fått en fördjupad kontakt med de olika energierna som de indiska gudarna representerar. I sitt workshopkoncept Swimming in the Ocean of Love utforskar och delar de med sig av sina erfarenheter.