HoliBeMe – Lev i din fulla kraft

Följ med på en tio veckors transformerande resa till ett kärleksfullare liv – med yoga, meditation och redskap för holistisk hälsa.

Nästa kursperiod: 7 september - 15 november

Den här onlinekursen vänder sig till dig som längtar efter att känna mer glädje, kraft, självkärlek och fokus i livet, samtidigt som du får lära dig mer om yoga, meditation och olika redskap för holistisk hälsa. Kanske känner du dig idag ofta stressad, låg på energi och utan tydlig riktning?

Även du som känner en längtan att föra in fler vanor, rutiner och ritualer som stödjer ditt välmående och din hälsa kommer att ha stor glädje av kursen. Tillsammans tar vi varje vecka små steg inom viktiga områden som gör att du efter tio veckor har byggt upp ett helt nytt sätt att leva ditt liv – i kontakt med din fulla kraft.

HoliBe är en förkortning av Holistic Being, och det är just upplevelsen av att vara en hel varelse, där alla delar av dig får plats, som vi genom kursen vill komma i större kontakt med.

Grundinnehåll, som du varje söndag kväll inför den kommande veckan, får tillgång till i kursportalen:

• Ett yogapass att göra varje dag, vi börjar enkelt med ett kort pass och bygger sedan på vecka för vecka – fokus är babysteps, vi vill inte bli överväldigade!
• En meditation att göra varje dag - precis som med yogapasset börjar vi enkelt och den som vill kan utöka praktiken vecka för vecka.
• En guidad avslappning.
• En kort inspirationsföreläsning kring veckans tema.
• En övning där du får svara på frågor som gör dig mer medveten om var du själv befinner dig i förhållande till veckans tema och vilka förändringar du önskar bjuda in i ditt liv just nu.

Kursen hålls två gånger per år. För att inte missa information om när möjligheten att anmäla sig till höstens kurs öppnar kan du skicka en intresseanmälan till info@holibeyoga.se.

HoliBeMe 2020

Nästa kurs startar den 7 september 2020

Läs mer

Sagt om oss

”Efter varje kurstillfälle har jag upplevt att jag fått mer energi och blivit piggare.”

Läs mer