PRIVAT YOGA & COACHING

med Ulrika Liard Wedin

UlrikaDu som vill arbeta med dig själv mer djupgående, utifrån dina unika behov och önskemål kan boka privat yoga och coaching, eller en kombination av detta. Jag erbjuder även parsessioner där upplägget tas fram utifrån era behov och önskemål. Bokas via info@holibeyoga.se.

Privat yoga

För dig som önskar dig ett skräddarsytt yogaprogram som utgår specifikt från ditt nuläge och dina behov har möjlighet att boka privat yoga. Vi inleder då med en avstämning kring var du befinner dig just nu och hur dina behov och önskemål ser ut. Vi utgår både från den fysiska kroppen, ditt känslomässiga tillstånd och eventuella obalanser i chakrasystemet. Om du önskar får du även med dig en eller flera övningar att göra hemma.

Privat yoga kan, utifrån dina behov, med fördel kombineras med vägledande samtal, guidad djupavslappning och andningsterapi.

Coaching och vägledande samtal

Du kan också välja att boka renodlad coaching eller vägledande samtal där vi om du önskar också kan öppna upp för medial vägledning. Ett alternativ är också att du bokar en tid och så utforskar vi tillsammans vad som passar bäst för just dig utifrån din livssituation och dina behov. Läs mer på www.holisticbeing.se/livscoaching.

 

Sessioner för par

Jag skräddarsyr också sessioner för dig och din partner där vi utifrån era behov och önskemål väver in paryoga, andningsövningar, samarbetsövningar, enkla beröringsövningar och vägledd delning där ni får möjlighet att dela från hjärtat och på djupet lyssna till varandra. Vi kan också i coachande samtal utforska era kärleksspråk och hur ni bättre kan förstå och stödja varandra i relationen.

Du kan också boka en parsession med en vän, syster, mamma eller någon annan du vill dela en fin stund med. Sessionen anpassas helt utifrån relationen och önskemålen. Läs mer på www.holisticbeing.se/parcoaching.

Såväl privat yoga, som coaching, vägledande samtal och parsessioner erbjuds både i Höör och online via Skype eller Zoom.

OM ULRIKA

Jag är holistiskt livscoach utbildad genom Light Work Acadamy och Yoga Alliance-certifierad yoga- och meditationslärare utbildad i Sverige och Indien, doula och grundare till HoliBeYoga i Höör. Jag har undervisat yoga och meditation sedan 2013 och arbetar bland annat med att använda yogans redskap för att skapa tillåtande och tillit, möta utmaningar i livet och öppna upp för nya möjligheter. Jag är också utbildad i förändringskommunikation och coachande kommunikation och har arbetat med social och ekologisk hållbarhet inom såväl ideell som offentlig sektor i många år. Jag går ett mentorskapsprogram för att bli certifierad Belly2Belly-facilitator. Min grundtro är att vi alla har en oändlig potential och med rätt stöd och redskap har vi möjlighet att öppna upp för ett liv med större välmående, glädje och meningsfullhet. Du kan läsa mer om mig på www.holisticbeing.se.

KONTAKT
info@holibeyoga.se