PRIVAT YOGA

med Ulrika Liard Wedin

Du som önskar dig ett skräddarsytt yogaprogram som utgår specifikt från ditt nuläge och dina behov har möjlighet att boka privat yoga. Vi inleder då med en avstämning kring var du befinner dig just nu och hur dina behov och önskemål ser ut. Vi utgår både från den fysiska kroppen och ditt känslomässiga tillstånd. Om du önskar får du även med dig en eller flera övningar att göra hemma.

Privat yoga kan, utifrån dina behov, med fördel kombineras med vägledande samtal, guidad djupavslappning och andningsterapi.

OM ULRIKA

Jag är Yoga Alliance-certifierad yoga- och meditationslärare utbildad i Sverige och Indien, doula och grundare till HoliBeYoga i Höör. Jag har undervisat yoga och meditation sedan 2013 och arbetar bland annat med att använda yogans redskap för att skapa tillåtande och tillit, möta utmaningar i livet och öppna upp för nya möjligheter. Jag är också utbildad i förändringskommunikation och coachande kommunikation och går ett mentorskapsprogram för att bli certifierad Belly2Belly-facilitator. Min grundtro är att vi alla har en oändlig potential och med rätt stöd och redskap har vi möjlighet att öppna upp för ett liv med större välmående, glädje och meningsfullhet.

PRISER
60 minuter: 790 kr

90 minuter: 1100 kr

120 minuter: 1350 kr

Vid köp av paket med fem tillfällen ges 15 % rabatt.

KONTAKT
info@holibeyoga.se

Kundaliniyoga Grund