Sagt om våra kurser

Vi är glada och stolta över att ofta få positiv feedback på våra kurser. För oss är det viktigt att du som går på yoga hos oss känner att yogan påverkar ditt liv i en positiv riktning. Det kan handla om att du känner dig mindre stressad, gladare och lugnare. Men det kan också handla om att du känner dig utmanad att utvecklas och växa som människa. Prova och se vad yogan ger dig!

"Alla yogakurserna är lika fantastiska! Gravidyoga, förlossningsförberedande yoga, mamma-bebis yoga, grundkurs och fortsättningskurs."

- Cecilia

"Syftet med kursen för min del var att få en lugn stund tillsammans med bebisen samt att få redskap till att möta förlossningen med bra andnings-och avslappningsteknik. Detta blev helt klart uppfyllt! Jag tycker kursen var mycket bra med stort engagemang och personlig prägel vilket kändes trevligt och skapade fin stämning. Dessutom var det bra med mejlutskicken varje vecka."

- Therese

"När jag kör hem efter ett yogapass längtar jag redan efter nästa!"

- Anita

"Bästa avslutningen på veckan!"

- Janette

"Fantastiska kurser och fantastisk ledare, tack för alla härliga timmar"

- Camilla

"Helt underbart och en fantastisk lärare."

- Caroline

"Efter varje kurstillfälle har jag upplevt att jag fått mer energi och blivit piggare. Jag har längtat efter yogan som gett mig naturlig tid till avslappning och fokusering på bebisen i magen vilket inte alltid är lätt att få till i vardagen. Djupandningsövningarna har jag uppskattat mycket och jag tycker att det är något som jag kan ta till mig och redan nu känna att jag har nytta av."

- Anna

"Fantastisk kurs som känns som ett andningshål i vardagen, längtat till varje söndag. För mig har den gått in på djupet både känslomässigt och mentalt. Extra bra har varit Ulrika som lärare, hennes utstrålning och hur hon delar med sig av sina erfarenheter, och att vi fått göra flera olika pass för att få med oss så mycket som möjligt."

- Cecilia