Våra lärare

Ulrika Wedin

Ulrika Wedin är huvudansvarig för HoliBeYogas verksamhet och har undervisat yoga sedan 2013. Hon har tidigare drivit Yoga mitt i Skåne och är utbildad till kundaliniyoga- och meditationslärare vid Kundaliniyoga Syds 2-åriga lärarutbildning och diplomerad enligt Yoga Alliance internationella standard genom YogaJona Teacher Training där hon även är en av gästlärarna. Ulrika är vidareutbildad i gravidyoga, mamma-bebisyoga, paryoga och barnyoga, och arbetar även som doula, föreläsare och med vägledande samtal. Ulrika följer kundaliniyogans tradition, men undervisar intuitivt med fokus på närvaro och energiflöde. Hon reser regelbundet till Indien för inspiration och fördjupning, och ser livet och yogan som en ständig läro- och utvecklingsprocess.
"Att få dela yogans kraftfulla redskap med andra fyller mig med glädje, energi och tacksamhet, och ger mig hela tiden nya insikter också om mig själv."

Se Ulrikas kurser

Julia

Mira Wångdahl

Mira Wångdahl är yogalärare och naturterapeut med stor kärlek till naturen. Att leva i samklang och harmoni med naturen, och allt levande, är en viktig del av Miras liv och hennes klasser inspireras av kontakten med naturen, dess cykler och element. Yogan har varit en del av hennes liv i sedan 2010. År 2014 gick hon en introduktionsyogalärarutbildning i Raja Yoga via Yogamakesadifference och påbörjade en treårig deltidsutbildning till naturterapeut på Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. I augusti 2018 avslutar hon sin ettåriga yogalärarutbildning i Sama Yoga. Hon har sedan 2014 haft klasser i yoga och meditation runt om i Skåne.
”Jag älskar att få dela med mig av de skatter jag fått ta del av och med hjälp av yogan skapa ett tryggt och tillåtande rum där människor får vara och känna allt, där det finns utrymme att vila, bjuda in ny energi, läka, transformeras och se saker ur ett nytt perspektiv.

Se Miras kurser

Ehlin Mellegård

Ehlin Mellegård är utbildad yogalärare, naturterapeut, hälsocoach och asiatisk yogamassör. Ehlin fann yogan för första gången år 2004. Hon har alltid haft ett behov av att använda kroppen som uttryck för sitt innersta väsen. Därför har dans vart en stor del av livet. När hon upptäckte yogan fann hon ett verktyg som förenade behovet av det fysiska uttrycket med sökandet efter något som känns större än en själv. Yogan öppnade upp för en ökad helhetssyn. För Ehlin innebär yoga välbefinnande på flera nivåer; fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Ehlins klasser genomsyras av att kunna följa livets flöde och samtidigt stå kvar i sin kraft. Både rörelse och stillhet är viktiga aspekter av livet. Därför undervisar Ehlin både i flödande sekvenser och i klasser som är stilla. ”Oavsett du flödar eller befinner dig i stillhet finns andetaget alltid närvarande. Att komma tillbaks till närvaron med andetaget är för mig det mest fundamentala för att komma i kontakt med min inre kraft.”

Se Ehlins kurser

Carina Jöneros

Carina Jöneros

Carina Jöneros undervisar i Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan. Hon har praktiserat kundaliniyoga i åtta år och är utbildad kundaliniyogalärare level 1 på Yoga Mangalam i Tvååker, en ettårig utbildning 2017/2018. Lärarutbildningen gick hon först och främst för sin egen personliga utveckling men har sedan upptäckt att det är fantastiskt kul och intressant att vara lärare och guida andra människor.
Förutom yoga är Carinas stora passion dans och vandring. Hon är utbildad fysioterapeut och arbetar inom primärvården med inriktning psykosomatik och behandlar med basal kroppskännedom, individuellt och i grupp, förutom vanligtvis förekommande fysioterapeutiska insatser.
Carina brinner för att inspirera människor till hälsa och välbefinnande inifrån och ut genom yoga, andning och meditation i lugn medveten närvaro med förmågan att lyssna inåt. Hon ser möjligheter för alla människor att hitta balans och stabilitet i livet för att må bättre.
"Yogan är för mig en väg att hitta glädje, styrka och harmoni oavsett vad som händer i vardagen. Jag känner mig mer centrerad och i kontakt med mitt sanna jag när jag gör min dagliga yoga."

Se Carinas kurser

Ulla

Ulla Hedin

I större delen av sitt vuxna liv har Ulla sysslat med människors hälsa. Redan tidigt i sitt jobb som sjukgymnast insåg hon att hälsa och välmående måste inkludera hela människan och inte bara den fysiska delen.
Såväl kroppslig som mental träning har varit en viktig del av Ullas eget liv och när hon 2011 utbildade sig till instruktör i MediYoga upplevde hon direkt vilka kraftfulla redskap hon fått till hjälp både för sig själv och andra. Hon har sedan vidareutbildat sig till lärare och terapeut och lett kurser i MediYoga runt om i Skåne. Ulla erbjuder även individuella konsultationer.

Se Ullas kurser

Sanna Jarlskog

Sanna går just nu Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning, en djupgående utbildning i fyra steg där lärarna lär sig ett säkert sätt att använda yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och under och efter förlossningen.

Trots att Sanna växte upp med yoga och hälsa (hennes mamma var en av pionjärerna i Sverige inom helhetsmedicin) var det först när Sanna själv var gravid som hon "på riktigt" fann yogan. Att få komma in i ett rum bara för henne och hennes bebis, mitt i hennes annars så hektiska entreprenörsliv, blev ovärderligt. Idag brinner Sanna för kvinnor och kvinnors hälsa och hon utbildar sig nu också vidare till Hälsoterapeut. Genom hennes många resor till Indien har hon fått stor inblick i olika yogatraditioner, meditationstekniker och Ayurveda.

Se Sannas kurser