Våra lärare

Ulrika Liard Wedin

Ulrika Liard Wedin är huvudansvarig för HoliBeYogas verksamhet och har undervisat yoga sedan 2013. Hon har tidigare drivit Yoga mitt i Skåne och är utbildad till kundaliniyoga- och meditationslärare vid Kundaliniyoga Syds 2-åriga lärarutbildning och diplomerad enligt Yoga Alliance internationella standard genom YogaJona Teacher Training där hon även är en av gästlärarna. Ulrika är vidareutbildad i gravidyoga, mamma-bebisyoga, paryoga och barnyoga, och arbetar även som doula, föreläsare och med vägledande samtal. Ulrika följer kundaliniyogans tradition, men undervisar intuitivt med fokus på närvaro och energiflöde. Hon reser regelbundet till Indien för inspiration och fördjupning, och ser livet och yogan som en ständig läro- och utvecklingsprocess.
"Att få dela yogans kraftfulla redskap med andra fyller mig med glädje, energi och tacksamhet, och ger mig hela tiden nya insikter också om mig själv."

Se Ulrikas kurser

Åsa Wahl

Åsa Wahl

Åsa Wahl har praktiserat yoga sedan 1995, började undervisa 2016 och är utbildad lärare genom Raja Yoga sedan 2017. Hon undervisar både Ashtanga Vinyasa-inspirerade fysiska yogaklasser och yin och restorative yoga. Åsa är också utbildad mindfulness-instruktör och arbetar med eteriska oljor som hon ofta integrerar i sina klasser.
Sedan 20 år tillbaka är Åsa Montessoripedagog och att yoga med barn och unga ligger henne extra varmt om hjärtat. Hon undervisar yoga för barn från förskoleåldern upp till tonåringar. Fokus i alla Åsas klasser ligger på att komma ner i varv och ner i kroppen och att vara i närvaro med sig själv, för att kunna observera och känna in.
”Yogan har gett mig så mycket i livet, och en möjlighet att utvecklas vidare på olika plan. Jag brinner för att vi ska få vara just den vi är på mattan, utan att jämföras, bedömas eller dömas. Under mina pass vill jag gärna skapa en öppenhet, och en möjlighet att få släppa taget om krav och prestation. Jag vill skapa en tillåtande plats för att kunna lada, reflektera och utvecklas.”

Se Åsas kurser

Ehlin Mellegård

Ehlin Mellegård är utbildad yogalärare, naturterapeut, hälsocoach och asiatisk yogamassör. Ehlin fann yogan för första gången år 2004. Hon har alltid haft ett behov av att använda kroppen som uttryck för sitt innersta väsen. Därför har dans vart en stor del av livet. När hon upptäckte yogan fann hon ett verktyg som förenade behovet av det fysiska uttrycket med sökandet efter något som känns större än en själv. Yogan öppnade upp för en ökad helhetssyn. För Ehlin innebär yoga välbefinnande på flera nivåer; fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Ehlins klasser genomsyras av att kunna följa livets flöde och samtidigt stå kvar i sin kraft. Både rörelse och stillhet är viktiga aspekter av livet. Därför undervisar Ehlin både i flödande sekvenser och i klasser som är stilla. ”Oavsett du flödar eller befinner dig i stillhet finns andetaget alltid närvarande. Att komma tillbaks till närvaron med andetaget är för mig det mest fundamentala för att komma i kontakt med min inre kraft.”

Se Ehlins kurser

Carina Jöneros

Carina Jöneros

Carina Jöneros undervisar i Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan. Hon har praktiserat kundaliniyoga i åtta år och är utbildad kundaliniyogalärare level 1 på Yoga Mangalam i Tvååker, en ettårig utbildning 2017/2018. Lärarutbildningen gick hon först och främst för sin egen personliga utveckling men har sedan upptäckt att det är fantastiskt kul och intressant att vara lärare och guida andra människor.
Förutom yoga är Carinas stora passion dans och vandring. Hon är utbildad fysioterapeut och arbetar inom primärvården med inriktning psykosomatik och behandlar med basal kroppskännedom, individuellt och i grupp, förutom vanligtvis förekommande fysioterapeutiska insatser.
Carina brinner för att inspirera människor till hälsa och välbefinnande inifrån och ut genom yoga, andning och meditation i lugn medveten närvaro med förmågan att lyssna inåt. Hon ser möjligheter för alla människor att hitta balans och stabilitet i livet för att må bättre.
"Yogan är för mig en väg att hitta glädje, styrka och harmoni oavsett vad som händer i vardagen. Jag känner mig mer centrerad och i kontakt med mitt sanna jag när jag gör min dagliga yoga."

Se Carinas kurser

Ulla

Ulla Hedin

I större delen av sitt vuxna liv har Ulla sysslat med människors hälsa. Redan tidigt i sitt jobb som sjukgymnast insåg hon att hälsa och välmående måste inkludera hela människan och inte bara den fysiska delen.
Såväl kroppslig som mental träning har varit en viktig del av Ullas eget liv och när hon 2011 utbildade sig till instruktör i MediYoga upplevde hon direkt vilka kraftfulla redskap hon fått till hjälp både för sig själv och andra. Hon har sedan vidareutbildat sig till lärare och terapeut och lett kurser i MediYoga runt om i Skåne. Ulla erbjuder även individuella konsultationer.

Se Ullas kurser

Sanna Jarlskog

Sanna går just nu Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning, en djupgående utbildning i fyra steg där lärarna lär sig ett säkert sätt att använda yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och under och efter förlossningen.

Trots att Sanna växte upp med yoga och hälsa (hennes mamma var en av pionjärerna i Sverige inom helhetsmedicin) var det först när Sanna själv var gravid som hon "på riktigt" fann yogan. Att få komma in i ett rum bara för henne och hennes bebis, mitt i hennes annars så hektiska entreprenörsliv, blev ovärderligt. Idag brinner Sanna för kvinnor och kvinnors hälsa och hon utbildar sig nu också vidare till Hälsoterapeut. Genom hennes många resor till Indien har hon fått stor inblick i olika yogatraditioner, meditationstekniker och Ayurveda.

Se Sannas kurser