Våra yogaklasser i Höör

VAD VÄLJER DU FÖR DIG VÅREN 2020?

Söker du dynamiska flöden, vilande positioner, kraftfull expansion, hjärtöppnande vibrationer, medvetna andetag eller djupgående meditation?

Boka din kurs

VI HAR YOGA FÖR ALLA!

Oavsett om du är erfaren yogi eller nybörjare, gammal eller ung, om du söker lugn och ro eller fysisk utmaning har vi en klass för dig. Till och med bebisarna har en egen yogakurs hos oss! 

Boka din kurs

Välj den yoga som passar dig

Vårterminen 2020 startar den 6 januari och pågår i 20 veckor. Du hittar vårens schema HÄR.

Hos oss kan du välja mellan elva olika yogaklasser i veckan hos fyra lärare. Vill du fördjupa dig i en yogaform väljer du att boka en hel kurs, som också är det mest prisvärda alternativet. De flesta kurser är 20 veckor, men vi har också kurser som pågår i 10 och 5 veckor. Är du osäker på vilken yogaform som passar dig och vill prova olika kan du istället köpa ett 10-kort eller komma på dropin. Vill du yoga fritt på alla våra kurser kan du köpa ett terminskort. Vi har också specialkurser för dig som är gravid eller vill yoga tillsammans med din bebis och vi har även barn- och ungdomsyoga och familjeyoga. Flera gånger per termin arrangerar vi särskilda evenemang, till exempel fördjupning i mantrasång och meditation eller retreatdagar. Du hittar dessa under Evenemang.

I menyn hittar du alla våra ordinarie kurser. Du anmäler dig via bokningssystemet där du väljer den kurs du vill gå och köper ett kurspaket. Du har då en plats på kursen hela terminen. Du kan också köpa ett terminskort, 10-kort eller enstaka tillfälle och varje vecka, i mån av plats, boka in de klasser du vill gå på. Du hittar alla aktuella yogaklasser under vårt schema.

Du som är ny hos HoliBeYoga betalar bara 120 kronor för din första prova på-klass. Du kan också välja att köpa ett 2-veckors prova på-kort och yoga fritt på alla våra klasser för bara 395 kronor.

SE  SCHEMAT FÖR VÅREN 2020 HÄR

Aktuellt schema    Köp en kurs    Köp kort     Köp drop in

En hel kurs, terminskort, 10-kort eller drop in?

Boka en hel kurs

För dig som vill gå samma kurs med samma lärare hela terminen. De flesta kurserna är uppbyggda så att de utvecklas och fördjupas under terminens gång så om du vill få ut så mycket som möjligt av yogan är detta det bästa alternativet. De flesta  kurser är 20 tillfällen, men vi har också kortare kurser. När du köpt en hel kurs är du garanterad plats på den kursen och behöver inte gå in och boka din yoga varje vecka.

Terminskort

Vill du gå fritt på alla våra yogaklasser under hela terminen är vårt terminskort det bästa alternativet. Du har då obegränsad tillgång till alla våra ordinarie yogaklassar och bokar de klasser du vill gå varje vecka i vårt Schema.

10-kort

Om du är osäker på vilken kurs som passar dig och vill prova olika, eller har svårt att boka en viss kväll i veckan är vårt 10-kort ett bra alternativ. Du bokar då din klass varje vecka i vårt Schema.

Drop in

Vill du gå på enstaka tillfällen väljer du att köpa ett drop in-tillfälle. Du bokar då klassen du önskar gå på i vårt Schema i mån av plats.