Ashtanga Vinyasa- inspirerad fysisk yoga

TID

Tisdagar 17:45-19:30
Kursstart 7 januari 2020, 10 tillfällen med Åsa Wahl

FÖR VEM

Detta är en fortsättningskurs. Det är därför bra om du har tidigare erfarenhet av fysisk yoga men inget krav. Du får de instruktioner du behöver för att kunna hänga med i klassen. Den här klassen passar dig som har en god grundläggande fysik, även om styrka och smidighet också byggs upp under praktikens gång.

Det här är en yogaklass för dig som tycker om mer fysiskt utmanande yoga där du får ta kontakt med dina muskler och använda kroppen och rörelsen som redskap för att komma i kontakt med ditt inre.

Varje klass startar med en intoning och vi förbereder oss med pranayama, andningsövningar, och mjuka uppvärmande rörelser. Därefter går vi över till en mer fysisk yoga med inslag av Ashtangayoga och Vinyasayoga. I vinyassan skapar vi ett kraftfullt flöde där rörelser och andning samverkar.

Det här är en klass som passar för dig som yogat tidigare, eller har hyfsat god fysik och viss kunskap om de fysiska positionerna. Även du som är ny för yoga kan vara med, men det kan ta några klasser innan du fullt ut hittat in i praktiken.

Boka kurs nu!

eka pada rajakapotasana