Gravidyoga

TID

Tisdagar kl 17:00-18:15
Kursstart 11 januari, 8 tillfällen med Ulrika Liard Wedin

Kursstart 9 november, 5 tillfällen med Ulrika Liard Wedin
OBS: Fullbokad i studio. Platser kvar online via Zoom.

Kursstart 7 september, 8 tillfällen med Ulrika Liard Wedin
OBS: Fullbokad i studio. Platser kvar online via Zoom.

PRIS

1480 kronor för åtta tillfällen

925 kronor för fem tillfällen

PLATS

Den här kursen hålls i liten grupp (max 8 deltagare) hemma hos mig i Lillasäte, ca 3 km väster om Höör. Samåkning kan ordnas.
Du kan också välja att vara med online via Zoom.
Klasserna spelas in och delas via min kursplattform så både du som går på plats och online kan välja att göra klasserna så många gånger du själv önskar under kursperioden.

ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl med ditt namn samt vilken kurs du önskar gå till info@holibeyoga.se samtidigt som du swishar kursavgiften till 123 08 11 828 eller betalar till bankgiro 307-9639. Märk betalningen med namnet på kursen du önskar gå. Önskar du istället faktura meddelar du det i ditt anmälningsmejl.

För att du ska räknas som anmäld och vara garanterad en plats behöver du ha betalat in kursavgiften. Inom några dagar får du ett kvitto via mejl som du kan använda för friskvårdsbidrag.

OM GRAVIDYOGA

Gravidyogan stödjer dig att må så bra som möjligt under graviditeten och ger dig kraft och styrka inför förlossningen. Du får arbeta med din uthållighet och ditt inre fokus. Yogan blir också en stund i lugn och ro att bara vara – tillsammans med bebisen i magen. Med hjälp av mjuka, lugna rörelser, andningstekniker, fokuseringsövningar, uthållighetsträning, avslappning och meditation förbereder du dig inför förlossningen och för den första tiden med ditt nyfödda barn.

Under kursen gör vi olika yogapass och meditationer. Varje vecka pratar vi kort utifrån olika teman kopplade till graviditet, förlossning och första tiden med barnet. Genom gravidyogan förbereder och stärker du din kropp och får öva dig att känna tillit till kroppens förmåga. Du får redskap att hantera det som är utmanande, vara närvarande i det som sker och ha ett tillåtande förhållningssätt.

Yogan leds av Ulrika Liard Wedin som hållit kurser i gravidyoga sedan 2014 och också utbildar nya gravidyogalärare genom utbildningen I din fulla kraft i samarbete med Johanna Lindberg på Infinite Yoga Malmö. Ulrika är utbildad doula genom Din gravidcoach. Du kan läsa mer om att anlita Ulrika som doula HÄR.

FÖR VEM

Du behöver inte ha gått på yoga tidigare och kan börja på gravidyogan när som helst under graviditeten. Väljer du att börja tidigt får du effektiva redskap som du har glädje av under hela graviditeten. Går du kursen närmre förlossningen är ditt fokus mer på födelsen och du kan ta till dig de förlossningsförberedande delarna lättare. Många som börjar tidigt väljer att gå två kurser!

Boka kurs nu!

 

Gravidyoga