Gravidyoga

Under våren 2023 är det uppehåll i gravidyogan, nästa kurs startar i slutet av augusti 2023.

Du som vill ta del av en inspelad version av kursen i gravidyoga med totalt 11 klasser med fysiska positioner, andningsövningar, guidade avslappningar och meditationer kan läsa mer HÄR.

Du som är intresserad av att vara med på kursen som startar i augusti är välkommen att mejla din intresseanmälan till  info@holibeyoga.se.

OM GRAVIDYOGA

Gravidyogan stödjer dig att må så bra som möjligt under graviditeten och ger dig kraft och styrka inför förlossningen. Du får arbeta med din uthållighet och ditt inre fokus. Yogan blir också en stund i lugn och ro att bara vara – tillsammans med bebisen i magen. Med hjälp av mjuka, lugna rörelser, andningstekniker, fokuseringsövningar, uthållighetsträning, avslappning och meditation förbereder du dig inför förlossningen och för den första tiden med ditt nyfödda barn.

Under kursen gör vi olika yogapass och meditationer. Varje vecka pratar vi kort utifrån olika teman kopplade till graviditet, förlossning och första tiden med barnet. Genom gravidyogan förbereder och stärker du din kropp och får öva dig att känna tillit till kroppens förmåga. Du får redskap att hantera det som är utmanande, vara närvarande i det som sker och ha ett tillåtande förhållningssätt.

Yogan leds av Ulrika Liard Wedin som hållit kurser i gravidyoga sedan 2014 och också utbildar nya gravidyogalärare genom utbildningen I din fulla kraft i samarbete med Johanna Lindberg på Infinite Yoga Malmö. Ulrika är utbildad doula genom Din gravidcoach. Du kan läsa mer om att anlita Ulrika som doula HÄR.

FÖR VEM

Du behöver inte ha gått på yoga tidigare och kan börja på gravidyogan när som helst under graviditeten. Väljer du att börja tidigt får du effektiva redskap som du har glädje av under hela graviditeten. Går du kursen närmre förlossningen är ditt fokus mer på födelsen och du kan ta till dig de förlossningsförberedande delarna lättare. Många som börjar tidigt väljer att gå två kurser!

Boka kurs nu!

 

Gravidyoga