Gravidyoga

TID

Tisdagar kl 17:00-18:15
Kursstart 18 oktober, 6 tillfällen med Ulrika Liard Wedin
Dessutom får du åtta inspelade gravidyogaklasser med Ulrika som du har tillgång till via en kursplattform fram tills du föder. Som extra bonus får du en inspelad avslappning för gravida som du kan lyssna till när du vill komma till ro eller bara behöver en skön paus.

PRIS

1480 kronor för sex tillfällen på plats och åtta inspelade gravidyogaklasser och en guidad avslappning med Ulrika

PLATS

Den här kursen hålls i liten grupp (max 8 deltagare) hemma hos mig i Lillasäte, ca 3 km väster om Höör. Samåkning kan eventuellt ordnas.

ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl med ditt namn samt vilken kurs du önskar gå till info@holibeyoga.se och swisha kursavgiften till 123 08 11 828 eller betalar till bankgiro 307-9639. Märk betalningen med "gravidyoga" och ditt namn.

För att du ska räknas som anmäld och vara garanterad en plats behöver du ha betalat in kursavgiften. Inom en vecka får du ett kvitto via mejl som du kan använda för friskvårdsbidrag.

OM GRAVIDYOGA

Gravidyogan stödjer dig att må så bra som möjligt under graviditeten och ger dig kraft och styrka inför förlossningen. Du får arbeta med din uthållighet och ditt inre fokus. Yogan blir också en stund i lugn och ro att bara vara – tillsammans med bebisen i magen. Med hjälp av mjuka, lugna rörelser, andningstekniker, fokuseringsövningar, uthållighetsträning, avslappning och meditation förbereder du dig inför förlossningen och för den första tiden med ditt nyfödda barn.

Under kursen gör vi olika yogapass och meditationer. Varje vecka pratar vi kort utifrån olika teman kopplade till graviditet, förlossning och första tiden med barnet. Genom gravidyogan förbereder och stärker du din kropp och får öva dig att känna tillit till kroppens förmåga. Du får redskap att hantera det som är utmanande, vara närvarande i det som sker och ha ett tillåtande förhållningssätt.

Yogan leds av Ulrika Liard Wedin som hållit kurser i gravidyoga sedan 2014 och också utbildar nya gravidyogalärare genom utbildningen I din fulla kraft i samarbete med Johanna Lindberg på Infinite Yoga Malmö. Ulrika är utbildad doula genom Din gravidcoach. Du kan läsa mer om att anlita Ulrika som doula HÄR.

FÖR VEM

Du behöver inte ha gått på yoga tidigare och kan börja på gravidyogan när som helst under graviditeten. Väljer du att börja tidigt får du effektiva redskap som du har glädje av under hela graviditeten. Går du kursen närmre förlossningen är ditt fokus mer på födelsen och du kan ta till dig de förlossningsförberedande delarna lättare. Många som börjar tidigt väljer att gå två kurser!

Boka kurs nu!

 

Gravidyoga