Gravidyoga

TID

Onsdagar kl 18:15-19:30
Kursstart 22 januari 2020, 5 tillfällen med Sanna Jarlskog

PRIS

890 kronor för fem tillfällen.

FÖR VEM

Du behöver inte ha gått på yoga tidigare och kan börja på gravidyogan när som helst under graviditeten. Väljer du att börja tidigt får du effektiva redskap som du har glädje av under hela graviditeten. Går du närmre förlossningen är ditt fokus mer på födelsen och du kan ta till dig de förlossningsförberedande delarna lättare. Många som börjar tidigt väljer att gå två kurser!

Gravidyogan ger dig kraft och styrka inför förlossningen. Du får arbeta med din uthållighet och ditt inre fokus. Yogan blir också en stund i lugn och ro att bara vara – tillsammans med bebisen i magen. Med hjälp av mjuka, lugna rörelser, andningstekniker, fokuseringsövningar, uthållighetsträning, avslappning och meditation förbereder du dig inför förlossningen och för den första tiden med ditt nyfödda barn.

Under kursen gör vi olika yogapass och meditationer. Varje vecka pratar vi även lite kort utifrån olika teman kopplade till graviditet, förlossning och första tiden med barnet. Genom gravidyogan förbereder och stärker du din kropp och får redskap att hantera smärtan, vara närvarande i det som sker och ha ett accepterande förhållningssätt.

Boka kurs nu!

Gravidyoga