Kundaliniyoga Alla nivåer

TID

Måndagar kl 18:00-19:30
Kursstart 17 januari, 8 tillfällen med Ulrika Liard Wedin

PRIS

Online via Zoom: 980 kronor för 8 tillfällen
Dropin online: 160 kronor per tillfälle

Du som anmäler dig till kursen får under hela kursperioden tillgång till inspelningarna av klasserna på en kursplattform. Det gör att du har möjlighet att göra klasserna så många gånger du önskar och även ta igen missade klasser.

ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till info@holibeyoga.se och swisha kursavgiften till 123 08 11 828 eller betala till bankgiro 307-9639. Märk betalningen med ditt namn. Önskar du istället faktura meddelar du det i ditt mejl.

Inom några dagar får du ett kvitto via mejl som du kan använda för friskvårdsbidrag.

 

Varmt välkommen till en fri form av kundaliniyogan, som också inspireras av andra yogatraditioner och bjuder in både yin- och yangelement. Vi gör övningar som aktiverar kundalinikraften, kundalini shakti, och som höjer vår medvetenheten och aktivera prana, som är vår livskraft. När vi aktiverar vår kundalini shakti får vi en större upplevelse av livet och ökad kontakt med vår obegränsade medvetenhet.

Du får också att fördjupa dig inom och inspireras av yogisk filosofi och livsvisdom genom att jag som inledning på varje klass pratar kort kring ett tema som vi sedan bär med oss in i både den fysiska yogan och meditationen.

Kursen är upplagt för att passa både dig som är van utövare och dig som är nybörjare, och anpassas utifrån deltagarnas olika utgångsläge och behov. Vi kombinerar asanas (positioner), pranayama (andningsövningar) med meditationer och mantran (chanting/ljudvibrationer).

Vi gör olika dynamiska, statiska och kraftfulla positioner som ger både styrka, kondition och rörlighet. Stort fokus ligger på din andning och det ingår olika andningsövningar, kroppslås och fokustekniker. Vi gör övningar som stärker ditt immunförsvar och nervsystem, som ger dig ett ökat energiflöde och balanserar kroppens hormonsystem. Du får utforska och uppleva din kropp som ett energisystem.

Klassen avslutas alltid med en meditation. Hur vi handlar och tänker är ofta repetitioner av gamla mönster som inte längre är till glädje för oss. Genom meditationen rensar vi vårt undermedvetna, och blir mer medvetna och närvarande. Det gör det i sin tur lättare för oss att vara i kontakt med vår intuition och inre röst i vardagen.

FÖR VEM

Kursen passar både nybörjare och dig som är van yogi. Du som har mer erfarenhet kan välja göra övningarna i ett högre tempo med kraftfullare andetag. Du som vill ta det extra lugnt väljer att göra positionerna mjukare och lugnare. Alla kan vara med oavsett fysisk och ålder. Du utgår alltid från dina egna förutsättningar och övningarna ger full effekt när du gör så gott du kan utifrån din egen förmåga. Oftast utövar vi yogan med slutna ögon vilket ger dig möjlighet att gå in i dig själv och verkligen känna effekterna.

ONLINE VIA ZOOM

Kursen hålls online via Zoom. Du väljer själv om du vill ha din egen kamera på eller av.

Du får sedan tillgång till de inspelade klasserna via en kursplattform under hela kursperioden. Det innebär att du kan göra klasserna så många gånger du önskar och även ta igen missade tillfällen!

Boka kurs nu!

Kundaliniyoga Grund