Kundaliniyoga

TID

Måndagar kl 18:00-19:30
Kursstart 13 september, 12 tillfällen med Ulrika Liard Wedin
OBS: Fullbokad i studio med kölista. Platser kvar online via Zoom.

PRIS

I studion: 2160 kronor för 12 tillfällen, Fullbokad, mejla info@holibeyoga.se för att sätta dig på kölista
Online via Zoom: 1560 kronor för 12 tillfällen
Dropin online: 160 kronor per tillfälle (ingen dropin i studion)

ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl med ditt namn samt vilken kurs du önskar gå till info@holibeyoga.se. Då det är begränsat antal platser i studion är det bra att du avvaktar bekräftelse på att det finns platser kvar innan du betalar anmälningsavgiften. Online finns gott om plats och du är välkommen att anmäla dig direkt.

Du bekräftar din bokning genom att swisha du kursavgiften till 123 08 11 828 eller betalar till bankgiro 307-9639. Märk betalningen med namnet på kursen du önskar gå. Önskar du istället faktura meddelar du det i ditt mejl.

För att du ska räknas som anmäld och vara garanterad en plats behöver du ha betalat in kursavgiften. Inom några dagar får du ett kvitto via mejl som du kan använda för friskvårdsbidrag.

 

En yogakurs med rötter i kundaliniyogan, men där vi också väver in inspiration från andra traditioner. Kursen passar både vana utövare och dig som är ny och anpassas utifrån deltagarnas utgångsläge och behov. Vi kombinerar asanas (positioner), andningsövningar (pranayama) med meditationer och mantran (chanting/ljudvibrationer). Du får utforska din kropp som ett energisystem och uppleva sinnet och känslorna för att komma i kontakt med din livsenergi (kundalini).

Vi gör övningar som stärker ditt immunförsvar och nervsystem och ger dig ett ökat energiflöde och balanserar kroppens hormonsystem.

Alla kan vara med oavsett fysisk och ålder. Du utgår alltid från dina egna förutsättningar och övningarna ger full effekt när du gör så gott du kan utifrån din egen förmåga. Oftast utövar vi yogan med slutna ögon vilket ger dig möjlighet att gå in i dig själv och verkligen känna effekterna.

Vi gör olika dynamiska, statiska och kraftfulla positioner som ger både styrka, kondition och rörlighet. Stort fokus ligger på din andning och det ingår olika andningsövningar, kroppslås och fokustekniker. Klassen avslutas alltid med en meditation. Hur vi handlar och tänker är ofta repetitioner av gamla mönster som inte längre är till glädje för oss. Genom meditationen rensar vi vårt undermedvetna, blir mer medvetna och närvarande och öppnar upp för förändring och utveckling.

FÖR VEM

Kursen passar både dig med lite erfarenhet och dig som har mer yogavana. De flesta deltagarna har gått på kundaliniyoga tidigare. Meddela om du inte har någon erfarenhet alls av yoga eller kundaliniyoga sedan tidigare så får du tillgång till en online introduktionsklass med alla grunderna. Du som har svårt att sitta på golvet kan sitta på stol i flera av ställningarna. Du som har mer erfarenhet kan välja göra övningarna i ett högre tempo med kraftfullare andetag. Du som vill ta det extra lugnt väljer att göra ställningarna mjukt och lugnt.

I HÖÖR ELLER ONLINE

Du kan välja att delta i kursen på plats i yogastudion i Villa Ekeliden (Maglasätevägen 1 C i Höör) eller online via Zoom.

Boka kurs nu!

Kundaliniyoga Grund