Kundaliniyoga

TID

Söndagar kl 18:00-19:30
Kursstart 16 januari, 6 tillfällen med Ulrika Liard Wedin
Sannolikt ny kursstart 20 mars, 8 tillfällen med Ulrika Liard Wedin

PRIS

I studion: 1080 kronor för 6 tillfällen
Online via Zoom: 780 kronor för 6 tillfällen
Dropin online: 160 kronor per tillfälle
Om det blir lediga platser för dropin i studion läggar jag upp dem på HoliBeYogas Facebook-sida som du hittar HÄR. Dropin i studion kostar 195 kronor.

Alla kursdeltagare, både i studion och online, får under hela terminen tillgång till inspelningarna av klasserna på en kursplattform. Det gör att du har möjlighet att göra klasserna så många gånger du önskar och även ta igen missade klasser.

ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl med ditt namn samt vilken kurs du önskar gå till info@holibeyoga.se. Då det är begränsat antal platser i studion är det bra att du avvaktar bekräftelse på att det finns platser kvar innan du betalar anmälningsavgiften. Online finns gott om plats och du är välkommen att anmäla dig direkt.

När du fått besked om att det finns en plats för dig bekräftar du din bokning genom att swisha du kursavgiften till 123 08 11 828 eller betalar till bankgiro 307-9639. Märk betalningen med namnet på kursen du önskar gå. Önskar du istället faktura meddelar du det i ditt mejl.

För att du ska räknas som anmäld och vara garanterad en plats behöver du ha betalat in kursavgiften. Inom några dagar får du ett kvitto via mejl som du kan använda för friskvårdsbidrag.

 

Varmt välkommen till en fri form av kundaliniyogan, som också inspireras av andra yogatraditioner och bjuder in både yin- och yangelement. Vi gör övningar som aktiverar kundalinikraften, kundalini shakti, och som höjer vår medvetenheten och aktivera prana, som är vår livskraft. När vi aktiverar vår kundalini shakti får vi en större upplevelse av livet och ökad kontakt med vår obegränsade medvetenhet.

Kursen är upplagt för att passa både dig som är van utövare och dig som är nybörjare, och anpassas utifrån deltagarnas olika utgångsläge och behov. Vi kombinerar asanas (positioner), pranayama (andningsövningar) med meditationer och mantran (chanting/ljudvibrationer).

Vi gör olika dynamiska, statiska och kraftfulla positioner som ger både styrka, kondition och rörlighet. Stort fokus ligger på din andning och det ingår olika andningsövningar, kroppslås och fokustekniker. Vi gör övningar som stärker ditt immunförsvar och nervsystem, som ger dig ett ökat energiflöde och balanserar kroppens hormonsystem. Du får utforska och uppleva din kropp som ett energisystem.

Klassen avslutas alltid med en meditation. Hur vi handlar och tänker är ofta repetitioner av gamla mönster som inte längre är till glädje för oss. Genom meditationen rensar vi vårt undermedvetna, och blir mer medvetna och närvarande. Det gör det i sin tur lättare för oss att vara i kontakt med vår intuition och inre röst i vardagen.

FÖR VEM

Kursen passar både nybörjare och dig som har mer yogavana. Du som har mer erfarenhet kan välja göra övningarna i ett högre tempo med kraftfullare andetag. Du som vill ta det extra lugnt väljer att göra positionerna mjukare och lugnare. Alla kan vara med oavsett fysisk och ålder. Du utgår alltid från dina egna förutsättningar och övningarna ger full effekt när du gör så gott du kan utifrån din egen förmåga. Oftast utövar vi yogan med slutna ögon vilket ger dig möjlighet att gå in i dig själv och verkligen känna effekterna.

I HÖÖR ELLER ONLINE

Du kan välja att delta i kursen på plats i yogastudion i Villa Ekeliden (Maglasätevägen 1 C i Höör) eller online via Zoom.

Oavsett om du deltar i Höör eller online får du tillgång till de inspelade klasserna via en kursplattform under hela terminen. Det innebär att du kan göra klasserna så många gånger du önskar och även ta igen missade tillfällen!

Boka kurs nu!

Kundaliniyoga Grund