Kundaliniyoga Mjuk med Yoga Nidra

TID

Tisdagar kl 17.00-18.15
Kursstart 17 januari, 7 tillfällen med Ulrika Liard Wedin

PRIS

I Lillsäte i Höör: 1330 kronor för 7 tillfällen

Online via sluten grupp på Facebook: 1050 kronor för 7 tillfällen

Du som anmäler dig till kursen, både i Höör och online, får under hela kursperioden tillgång till inspelningarna av klasserna i Facebook-gruppen. Det gör att du har möjlighet att göra klasserna så många gånger du önskar och även ta igen missade klasser.

ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till info@holibeyoga.se och swisha kursavgiften till 123 08 11 828 eller betala till bankgiro 307-9639. Märk betalningen med ditt namn. Önskar du istället faktura meddelar du det i ditt mejl. OBS: Betala inte in kursavgiften för att vara med på plats i Höör innan du fått bekräftat att det finns en plats.

Inom några dagar får du ett kvitto via mejl som du kan använda för friskvårdsbidrag.

 

OM KURSEN

Varmt välkommen till en mjuk och fri form av kundaliniyoga, där vi också bjuder in restorative yinyoga och Yoga Nidra. Vi använder oss av många av kundaliniyogans effektiva positioner, men gör dem i ett lugnare tempo med stort fokus på att känna in din kropp och ditt inre.

Under klassen börjar vi med att mjukt landa i kontakt inåt, därefter gör vi en serie mer flödande, men lugna positioner. Mot slutet bjuder vi in mer vilande positioner och klassen avslutas med längre vila där jag guidar dig i en Yoga Nidra.

I Yoga Nidra ligger du vanligvis på rygg, och kroppen är helt avslappnad, samtidigt som sinnet är fortfarande är delvis vaket. Du får utforska olika medvetandetillstånd, framför allt hypnagogia som är tillståndet mellan sömn och vakenhet. Att befinna sig i detta tillstånd stärker både kroppen och hjärnan och har positiva effekter på hälsa, kreativitet, minne och självkännedom.

FÖR VEM

Det här är en kurs som passar extra bra för dig som varit i kontakt med utmattning eller kanske bär på trauma i kroppen. Men också för dig som bara längtar efter en stund i lugn och ro där du får landa i närvaro med dig själv.

ONLINE VIA ZOOM

Kursen hålls i liten grupp i Lillasäte, cirka 3 km väster om Höör. Du kan också välja att vara online då kursen samtidigt sända live i en sluten grupp på Facebook. Oavsett om du är anmäld att gå kursen på plats i Lillasäte eller online har du tillgång till inspelningarna av klasserna i gruppen på Facebook under hela kursperioden. Det innebär att du kan göra klasserna så många gånger du önskar och även ta igen missade tillfällen.

Boka kurs nu!

Kundaliniyoga Grund