Kundaliniyoga - Fortsättning

TID

OBS: På grund av de nuvarande restriktionerna går kursen just nu enbart online.
Läs mer om online-kursen på holibeyoga.se/yoga/kundalini

Måndagar kl 18:00-19:30
Kursstart 17 januari 2022, 16 tillfällen med Ulrika Liard Wedin (OBS: Sannolikt uppehåll vecka 9-10)

PRIS

I studion: 2880 kronor för 16 tillfällen
Online via Zoom: 2080 kronor för 16 tillfällen
Dropin online: 160 kronor per tillfälle
Om det blir lediga platser för dropin i studion läggar jag upp dem på HoliBeYogas Facebook-sida som du hittar HÄR. Dropin i studion kostar 195 kronor.

Alla kursdeltagare, både i studion och online, får under hela terminen tillgång till inspelningarna av klasserna på en kursplattform. Det gör att du har möjlighet att göra klasserna så många gånger du önskar och även ta igen missade klasser.

ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl med ditt namn samt vilken kurs du önskar gå till info@holibeyoga.se. Då det är begränsat antal platser i studion är det bra att du avvaktar bekräftelse på att det finns platser kvar innan du betalar anmälningsavgiften. Online finns gott om plats och du är välkommen att anmäla dig direkt.

När du fått besked om att det finns en plats för dig bekräftar du din bokning genom att swisha du kursavgiften till 123 08 11 828 eller betalar till bankgiro 307-9639. Märk betalningen med namnet på kursen du önskar gå. Önskar du istället faktura meddelar du det i ditt mejl.

För att du ska räknas som anmäld och vara garanterad en plats behöver du ha betalat in kursavgiften. Inom några dagar får du ett kvitto via mejl som du kan använda för friskvårdsbidrag.

Du kan läsa mer om yogaformen under Kundalinyoga Alla nivåer. I fortsättningskursen går vi djupare in i yogapraktiken och allt fantastiskt den har att erbjuda. Vi utmanar ibland oss själva och stannar längre tider i de fysiska positionerna och mediterar med kraftfulla meditationer, ibland under längre tider. Fokus är inte främst på avancerade positioner utan på uthållighet och att möta och utmana motstånd för att nå djupgående transformation och integration. Det gör att vi kan få ännu större glädje av det vi upplever på yogamattan också i övriga livet.

FÖR VEM
Det är bra om du gått en till två terminer på grundkursen så du har lärt dig grundteknikerna som du förväntas kunna på fortsättningskursen. Du är välkommen oavsett, men det kan ta några gånger innan du lär dig teknikerna.

I HÖÖR ELLER ONLINE

Du kan välja att delta i kursen på plats i yogastudion i Villa Ekeliden (Maglasätevägen 1 C i Höör) eller online via Zoom.

Oavsett om du deltar i Höör eller online får du tillgång till de inspelade klasserna via en kursplattform under hela terminen. Det innebär att du kan göra klasserna så många gånger du önskar och även ta igen missade tillfällen!

Boka kurs nu!

Kundaliniyoga fortsättning