Mamma & baby-yoga

Under våren 2023 är det uppehåll i mamma-babyyogan, nästa kurs startar i början av september 2023.

Du som är intresserad av att vara med på kursen som startar i september är välkommen att mejla din intresseanmälan till info@holibeyoga.se.

Mjuk och stärkande yoga tillsammans med din bebis. Du får hjälp att komma i kontakt med din kropp och dig själv igen efter förlossningen och den omvälvande händelse det innebär att få ett barn. Successivt bygger du upp kroppens muskler och får mer kraft, styrka och energi.

Mamma & baby-yogans grundteknikerna är hämtade från kundaliniyoga och womb yoga. Yogan blir en mysig stund av närhet där din bebis och du möts i rörelse, andning, musik och mantrasång. Vi gör yogapass med övningar som stärker och bygger upp kroppen efter graviditet och förlossning med extra fokus på bäckenbotten, rygg, axlar, nacke och mage.

Vi fokuserar på yoga för mammakroppen, men gör ibland även lite mjuk och mysig bebisyoga eller mild bebismassage som stärker kontakten mellan dig och din bebis. Du får också lära dig massagerörelser som lindrar magknip och kolik. Ibland gör vi mantrameditationer med sång och rörelser som brukar vara populära hos bebisarna.

Barnens behov styr klassen och om du vill finns det finns möjlighet att gå ut ur yogasalen och sätta dig i en fåtölj och till exempel amma.

Det går bra att vara med från att bebisen är cirka fyra veckor fram tills barnen börjat krypa omkring mycket.

Ta med dig en filt, fäll eller liknande till din baby att ligga på under klassen.

Mammabebisyoga