Mamma & baby-yoga

TID

OBS: Pga få anmälningar har vi idag ingen kurs igång i mamma baby yoga. Mejla gärna en intresseanmälan till info@holibeyoga.se

Kursstart 7 januari, tisdagar 13:30-14:30, 5 veckor med Åsa Wahl.
Kursstart 11 februari, tisdagar 13:30-14:30, 5 veckor med Åsa Wahl.

PRIS

750 kronor för fem tillfällen.

ANMÄLAN

Skicka din intresseanmälan till info@holibeyoga.se.

FÖR VEM

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga och kan vara med från att din bebis är cirka sex veckor fram till att bebisen blir mer rörlig och förflyttar sig själv längre sträckor.

Mjuk, lugn och stärkande yoga tillsammans med din bebis. Du får hjälp att komma i kontakt med din kropp och dig själv igen efter förlossningen och den omvälvande händelse det innebär att få ett barn. Successivt bygger du upp kroppens muskler och får mer kraft, styrka och energi.

Mamma & baby-yogan är en mild form av yoga där grundteknikerna är hämtade från kundaliniyogan. Yogan blir en mysig stund av närhet där din bebis och du möts i rörelse, andning, musik och mantrasång. Vi gör yogapass med övningar som stärker och bygger upp kroppen efter graviditet och förlossning med extra fokus på bäckenbotten, rygg, axlar, nacke och mage.

Vi inleder med yoga för mamman och gör därefter även lite mjuk och mysig bebisyoga eller mild bebismassage som stärker kontakten mellan dig och din bebis. Du får också lära dig massagerörelser som lindrar magknip och kolik. Ibland gör vi mantrameditationer med sång och rörelser som brukar vara populära hos bebisarna.

Barnens behov styr klassen och om du vill finns det finns möjlighet att gå ut ur yogasalen och sätta dig i en fåtölj och till exempel amma.

Det går bra att vara med från att bebisen är cirka fyra veckor fram tills barnen börjat krypa omkring mycket.

Ta med dig en filt, fäll eller liknande till din baby att ligga på under klassen.

Mammabebisyoga