MediYoga

TID

Onsdagar kl 17:00-19:00
Kursstart 8 januari 2020, 20 tillfällen med Ulla Hedin

FÖR VEM

Kursen passar nybörjare och dig som vill ha extra lugn och mjuk yoga. Vi går igenom mediyogans grundtekniker och du som har svårt att sitta på golvet kan sitta på stol i flera av ställningarna.

MediYoga är ett verktyg för självläkning och har hämtat inspiration från bland annat kundaliniyoga, ayurveda och traditionell kinesisk medicin. Fokus är att skapa ökad fysisk, mental och emotionell balans.

MediYoga är en helhetsträning som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem och samtidigt bidrar till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. Passen är uppbyggda för att fungerar brett för människor med olika behov och har visat sig fungera väl vid till exempel utmattning, psykisk ohälsa, ryggproblem, huvudvärk och sömnproblem.

I ett yogapass ingår andning, stilla positioner, fysiska rörelser, ögonposition och ljud. Tillsammans bidrar delarna till att skapa en uppmärksamhet och närvaro i kroppen och andningen knyter samman de mentala och fysiska aspekterna. Du som deltagare utgår alltid från dig själv kan anpassa övningarna utifrån din egen förmåga och kapacitet och på så sätt tillgodogöra dig de goda effekterna utifrån ditt eget behov.

Har du tränat Startpaketen innan är detta en naturlig fortsättning, men även du som är nybörjare kan vara med.

Boka kurs nu!

Mediyoga