Mindful YinFlow Yoga

TID

Tisdagar 19:15-20:30
Kursstart 7 januari 2020, 10 veckor med Åsa Wahl

FÖR VEM

Inga förkunskaper behövs. Det här är en kurs för dig som behöver tid och utrymme att få vara med dig själv. Du får här en möjlighet att ta hand om dig själv på djupet.

Det här är en mjukt flödande klass med inslag av yinyoga. Vi använder yogan för att öva oss i mindfulness, medveten närvaro, att vara här och nu. Yogaklassen blir en stund där du får vara med dig själv och din kropp i lugn och inkännande rörelse.

Det här är en kurs för dig som mjukt och inkännande vill öva dig i att vara just här och nu. Mindfulness handlar om att vara medvetet närvarande i detta ögonblick, med full fokus och utan värdering.

Vi tar hjälp av kroppen, och använder den för att verkligen känna in varje position. Med hjälp av andetaget övar du dig i att vara
i nuet. Känna hur allt känns, och se vad som kommer till dig utan att värdera eller dras med i tanken, känslan, eller den kroppsliga förnimmelsen.

Att vara i nuet är ett nytt sätt att vara, och ger oss ett ökat fokus och en väg till förbättrad balans i livet. Vi kan släppa tankar på dåtiden och framtiden, släppa på oro och negativa tankar, och hitta fram till ett lugn. För att kunna vara här och nu med dig själv måste du våga lyssna inåt, lära känna dig själv, dina behov och tillåta det som finns där, det som är du.

I en del klasser finns inslag med eteriska oljor för att förhöja din yogaupplevelse.

Boka kurs nu!

Fjärilen