Mjukyoga dagtid

TID

Tisdagar 10:00-11:00, 10 tillfällen, kursstart 3 september 2019, med Ulla Hedin

FÖR VEM

Kursen passar nybörjare och dig som vill ha extra lugn och mjuk yoga. Du som har svårt att sitta på golvet kan istället sitta på stol.

Det här är en yogakurs för dig som längtar efter riktigt mjuk och inkännande yoga som lätt kan anpassas efter dina behov och din dagsform. Vi arbetar mycket med vår balans, i alla bemärkelser, och du utför rörelserna efter dina egna speciella förutsättningar.

Vi gör övningar liggande, sittande och stående och vår andning utgör en central del i passet. Yogaläraren Ulla Hedin, som är pensionerad sjukgymnast, hämtar övningar från MediYogan men följer inget speciellt pass utan anpassar efter gruppens behov och dagsform.

Även du som är helt nybörjare är varmt välkommen och kursen passar också bra för dig som är pensionär eller sjukskriven för smärta i kroppen eller utmattning. Det finns inga krav på att du ska prestera utan du får möjlighet att bara vara med allt som är. Fokus är på balans, lugn och välmående. Du som har svårt att sitta på yogamatta på golvet kan istället sitta på en stol.

Boka kurs nu!

Mediyoga