Morgonyoga

TID

Onsdagar kl 7:30-8:30, 8 tillfällen, kursstart 9 september med Ulrika Liard Wedin

PRIS

1000 kronor för åtta tillfällen.

ANMÄLAN

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl med ditt namn samt vilken kurs du önskar gå till info@holibeyoga.se samtidigt som du swishar kursavgiften till 123 08 11 828. Föredrar du att betala med kort kan du göra det i vårt bokningssystem HÄR.

För att du ska räknas som anmäld behöver du ha betalat in kursavgiften. Inom några dagar får du ett kvitto via mejl som du kan använda för friskvårdsbidrag.

FÖR VEM

Kursen passar både nybörjare och dig med erfarenhet. Alla övningar går att anpassa efter din kropps behov.

 

Väck kroppen, sinnet och själen.

Starta dagen på bästa sätt med mjuka och energigivande rörelser som väcker din kropp, öppnar ditt sinne och fördjupar kontakten med ditt inre. Vi gör ett yogapass inspirerat av kundaliniyogatraditionen som hjälper dig att få kontakt med din livsenergi och en kortare meditation som gör dig redo att gå ut och möta världen med en upplevelse av närvaro och tillit. Du får också möjlighet att sätta en intention för dagen och resten av veckan som du kan bära med dig och ta fram när du behöver extra kraft och fokus.

Fysiologiskt stärker yogan bland annat ditt immunförsvar och nervsystem, ger dig ett ökat energiflöde och balanserar kroppens hormonsystem. Yogan kan utföras av alla oavsett fysisk och ålder. Du utgår alltid från dina egna förutsättningar och övningarna ger full effekt när du gör så gott du kan utifrån din egen förmåga. Oftast utövar vi yogan med slutna ögon vilket ger dig möjlighet att gå in i dig själv och verkligen känna effekterna.

Boka kurs nu!

Kundaliniyoga Grund