Yinyoga Återhämtning

TID

Torsdagar 17:45-19:00
Kursstart 9 januari 2020, 20 tillfällen med Ehlin Mellegård

FÖR VEM

Inga förkunskaper behövs. Det här är en kurs för dig som behöver tid och utrymme att få vara med dig själv. Du får här en möjlighet att ta hand om dig själv på djupet.

Längtar du efter stillhet, vila och återhämtning? Efter en paus i vardagen för att bara få landa i dig själv?

Hit kommer du för att rå om dig själv. Du kommer uppmuntras till att slappna av så mycket som möjligt och göra det skönt för dig i positionerna. Som hjälpmedel använder vi bolster och block för att stötta upp kroppen och skapa en känsla av viktlöshet. Ett tillstånd där kroppen kan landa.

Vi vänder uppmärksamheten inåt och låter allt få vara precis som det är. Med hjälp av andetaget skapar vi utrymme i tiden för ökad närvaro. Fokus ligger på den meditativa aspekten inom yoga. Du kommer guidas till att återkomma till medveten närvaro i kropp och sinne. Det vi i ofta hör benämnas som mindfulness. Du kommer lugnt och tryggt vaggas in i ett varande med dig själv.

I positionerna stannar vi sedan från 10-30 min. Då ger vi kroppen en chans att stärka sin egna förmåga till återhämtning. Här behövs ingen prestation. Du får istället lov att vila till lugn och behaglig bakgrundsmusik och till dina egna andetag.

Boka kurs nu!

Fjärilen