Yogalärare Ulrika Liard Wedin

Ulrika Liard Wedin

Ulrika Liard Wedin är huvudansvarig för HoliBeYogas verksamhet och har undervisat yoga sedan 2013. Hon har tidigare drivit Yoga mitt i Skåne och är utbildad till kundaliniyoga- och meditationslärare vid Kundaliniyoga Syds 2-åriga lärarutbildning och diplomerad enligt Yoga Alliance internationella standard genom YogaJona Teacher Training där hon även är en av gästlärarna. Ulrika är vidareutbildad i gravidyoga, mamma-bebisyoga, paryoga och barnyoga, och arbetar även som doula, föreläsare och med vägledande samtal. Ulrika följer kundaliniyogans tradition, men undervisar intuitivt med fokus på närvaro och energiflöde. Hon reser regelbundet till Indien för inspiration och fördjupning, och ser livet och yogan som en ständig läro- och utvecklingsprocess.
"Att få dela yogans kraftfulla redskap med andra fyller mig med glädje, energi och tacksamhet, och ger mig hela tiden nya insikter också om mig själv."

Se Ulrikas kurser

Ehlin Mellegård

Även Ehlin Mellegård håller yogaklasser på Villa Ekeliden. Hon undervisar Yinyoga och Hatha Vinyasa och du kan läsa mer om hennes kurser och boka på Nordanda.se.